Meelooples

Zit je in groep 8 en ben je nieuwsgierig naar het Farel College?

De meelooplesjes gaan online door!

De middelbare scholen in Amersfoort hebben met elkaar afgesproken dat ze vanwege de verlenging van de lockdown helaas geen kinderen op school kunnen ontvangen. We zijn daarom nu hard aan het werk om je op een mooie manier online kennis te laten maken met het Farel.

Je krijgt hierbij online een virtuele 3D-rondleiding door onze school. Docenten en brugklasleerlingen vertellen je alles wat je wilt weten. Met andere leerlingen uit groep 8 maak je via Google Meet kennis met een brugklasmentor en kan je vragen stellen. Het programma duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur en begint om 14.30 uur. We proberen ook voor deze online lessen rekening te houden met je wensen (zoals tweetalig of niet). 

We sturen je in de week van 25 januari een mail met daarin een link en alle informatie die je nodig hebt.

Er is een kans dat we jou in maart toch nog in het echt mogen ontmoeten op het Farel College, maar dat hangt af van de corona-maatregelen op dat moment. We laten jou dat uiteraard zo snel mogelijk weten via de mail. Hou ook onze website www.komnaarfarel.nl in de gaten.

Schrijf je snel in voor de online meelooples! Dat kan tot en met donderdag 21 januari.

Geef aan welke dag je voorkeur heeft, dan doen wij ons best om daar rekening mee te houden. Of dat lukt, hangt af van de belangstelling voor die dag.